Počet položek: 0 0,- CZK
CZK EUR

Párty stany všech velikostí a barev

Vykouzlit romantický prostor na zahradě není jednoduché. Výsadby musí korespondovat s liniemi terénu a záhonů. Vkusná modelace dává pocit většího prostoru a poctivá výsadba zajistí dokonalé oddechové zázemí. Jen vhodně zvolené rostliny navozují pocit vzdušnosti a jedinečnosti. Zahrada je dokonalá je čas pozvat přátelé na piknik.

Párty stany! Nesmíme opomenout zastřešit každou pořádanou akci. Přece při prvním dešti se s hosty nebude hrnout domů. Párty stany využívají nejen majitelé zahrad, ale i restauratéři a podnikatelé.

Vyberte párty stany - vhodné pro každého!

Párty stany – investujte do kvality

Párty stany! Doporučujeme investovat do kvality a z daleka se vyhnout pohybným prodejcům, ale také hobby marketu, pokud stojíte o stabilní a kvalitní výrobek. U party stanu je důležitá především stabilita, aby při větším větru se stan neskácel na zem. Tato estráda by možná vaše hosty pobavila, ale firemní akce se zříceným stanem – to by již velká zábava nebyla. Pokud zavítáte do našeho internetového obchodu, tak se můžete spolehnout, že naše párty stany zvládnou i nejtěžší provozní podmínky. Lze je využít při závodech, při akcích pořádaných cateringovými agenturami nebo záchranářských týmů, ale také na veletrzích, filmovém natáčení, módních přehlídkách a při různých zájmových činností – rybáři, drobní chovatelé, zahrádkáři apod.  

Vše o stanech ZDE

Stylově designovaný pomocník – párty stany 

Párty stany – špičkový, stylově designovaný pomocník. Pořádáte pravidelně garden party a jiné akce? Tak to zajisté již dávno si tyto výrobky nepronajímáte v půjčovnách a párty stan je ve vaší výbavě. Párty stany se jednoduše skládají a převážejí – máte doma působivý funkční prvek. V parném dni se dají boční plachty sundat, takže si můžete užívat příjemný letní den. A proti dotěrnému hmyzu si pořiďte moskytiéru.  Léto volá – užívejte příjemné chvíle se svými přáteli a rodinou se špičkovými výrobky z našeho eshopu!

Vložit komentář

Jméno
Email ( neveřejný )
Váš příspěvek
opiště kód
antispam
     Více informací