Počet položek: 0 0,- CZK
CZK EUR

Posuvné dveře do každého interiéru

Máte v bytě málo prostoru a přemýšlíte nad tím, jak s ním ještě více ušetřit? Určitě vás nenapadly dveře. Proč právě dveře? Pokud máte mezi místnostmi dveře klasické, které zabírají prostor, můžete je vyměnit za dveře posuvné.

Jaké výhody nabízejí posuvné dveře?

Posuvné dveře mají, oproti těm klasickým, celou řadu výhod.

  • Šetří místo - Křídla klasických dveří potřebují prosttor pro otevírání. U dveří posuvných není potřeba. Tento styl dveří je tedy ideální pro malé byty či místnosti, mezi něž patří koupelna, předsíň nebo toaleta.
  • Snadná manipulace - Odsunutí posuvných dveří zvládnete velmi snadno, jednoduchým pohybem ruky. Dveřní křídlo se pohybuje po kolejnici.
  • Snadná instalace - Pokud se rozhodnete pro posuvné dveře, v žádném případě vás nebude čekat nákladná rekonstrukce a to v případě, že zvolíte variantu s kolejnicí na stěně. Zvolíte – li variantu do pouzdra, neobejdete se bez bourání.
  • Designový doplněk - Vybírat si můžete z celé řady různých modelů. K dostání jsou dveře ze dřeva, lamina, částečně prosklené nebo v různých barevných variantách.
  • Tichá a bezpečná manipulace - U posuvných dveří nehrozí bouchání v případě průvanu. Kromě toho jsou bezpečné a jak již bylo zmíněno výše, velmi snadno se s nimi manipuluje.

Jak  vybrat ty správné dveře?

Vzhledem k tomu, že dveře představují v domácnosti velmi důležitý prvek, neboť oddělují jednotlivé místnosti, je potřeba vybírat velmi pečlivě.

Mezi základní druhy patří posuvné dveře na stěnu či do pouzdra.

  • Posuvné dveře na stěnu - Základ tvoří silná kolejnice, po níž se dveře pohybují. Tato varianta posuvných dveří patří mezi cenově přijatelné a je ideální do míst, kde nebude v okolí dveří umístěný nábytek.
  • Posuvné dveře do pouzdra - tato varianta představuje dražší způsob. Díky konstrukci se dveře po otevření schovají do zdi. Je to varianty vhodná tam, kde bude v okolí dveří umístěný nábytek.

Vložit komentář

Jméno
Email ( neveřejný )
Váš příspěvek
opiště kód
antispam
     Více informací