Počet položek: 0 0,- CZK
CZK EUR

Pouť od vize k realizaci aneb Jak zařídit šatnu?

Vybavení šatny se může zdát jako malichernost, ale opak je pravdou. Jak už to většinou bývá, věci se nám zdají jednoduché pouze do chvíle, než je začneme dělat. Uživatelé šaten jsou často velmi nároční, a proto samotné vybavení šatny vyžaduje profesionální přístup a znalosti.

Můžeme se do toho pustit sami nebo požádat o návrh designu odborníky. V tomto článku nastíníme, co všechno do fungující šatny patří a jak nám při řešení šatnového prostoru může pomoci firma.

 

Co všechno do šatny patří? Seznam je dlouhý. Od základního vybavení čítajícího kovové šatní skříňky, šatní boxy, lavičky a věšáky, předlavičky a botníky bychom se mohli dostat až ke specialitám jako skříně na lyže, lékárničky či skříně na hasicí přístroje. 

Ale od začátku. Jak vybavit šatnu na vysoké úrovni tak, aby vhodně sloužila a jejím uživatelům nic nechybělo? Doporučujeme si najít společnost, která se věnuje nejen distribuci, ale i technologickému vývoji svého sortimentu.

Takovéto firmy pouze neprodávají zboží jiných, ale nesou odpovědnost za výrobek samotný a včetně jeho následné instalace. Na přání jsou schopné výborně sladit montáž požadovaného vybavení. Dobře vám poradí, zda použít šatní skříně dělené na výšku či šatní skříňky se společným zavíráním nebo skříň na výměnu oděvů. Firma TechnoBank disponuje vzorkovou prodejnou a je vítané si vybrané zboží před objednáním prohlédnout.

Náročného zákazníka jistě potěší možnost volby. Firma TechnoBank disponuje rozmanitým sortimentem. Již při výběru zdánlivě jednoduchého produktu jakým jsou šatní skříňky se nestačíme divit. V podkategorii najdeme jednoplášťové dveře, dvouplášťové, laminované, kovové, šatní boxy s větráním ve dveřích a mnoho dalších druhů zboží.

Rozeznat vhodnost použití šatní skříňky na předlavičce či skříně na výměnu oděvů doplněnou o předlavičky a botníky může být pro neznalého člověka tvrdým oříškem. Nemluvě o kvalitě zboží. Prodavači řetězců přeprodávající zboží jiných výrobců velmi často vůbec neznají původ zboží, jeho kvalitu ani výhody a nevýhody. Tradiční zavedené firmy si stojí za svými výrobky, které dobře znají. Lavičky a věšáky od výrobce s historií nám jistě budou sloužit dlouhou dobu. Důležitá je i vstřícnost pracovníků firmy. Přeprava a instalace jsou důležitými kroky při koupi nové šatní skříňky na předlavičce či šatní skříně dělené na výšku. Je dobré si předem zjistit, jaký servis daná firma nabízí. Jak již jsme uvedli, doporučujeme kupovat rovnou od výrobce, ať kupujete šatní skříně pro hasiče a vybavujete celou požární zbrojnici či pořizujete šatní skříňku do chodby rodinného domku.  V neposlední řadě tak podporujeme domácí výrobu a při dobrém výběru firmy si pak můžeme dlouhá léta užívat výsledky práce “zlatých českých ručiček“.

Kovový nábytek TechnoBank

Vložit komentář

Jméno
Email ( neveřejný )
Váš příspěvek
opiště kód
antispam
     Více informací