Počet položek: 0 0,- CZK
CZK EUR

Trend “všechno si vyrobíme sami“ versus jistota kvality

Obliba a využívání palet jako materiálu pro výrobu nábytku je na vzestupu. Kovový kancelářský nábytek je ale kovový kancelářský nábytek.

Experimentování a zkoušení nových materiálů je v módě, vyžaduje to ale nutnou dávku kreativity, dobré nářadí, zručnost, prostor pro práci a prostor pro chybu nemluvě o toleranci k případným nedokonalostem. Pro všechny příznivce kvality bez kompromisů nabízíme přehled obsahující jistou volbu a odolný kancelářský nábytek

 

Heslem dneška je flexibilita a univerzálnost. Přesně v tomto duchu operují univerzální kovové skříně řady US. Díky pevné svařované konstrukci a pečlivému zpracování je snadno zakomponujeme do různých prostředí. Poslouží nám jak v kanceláři, tak například ve výrobním provozu, laboratoři či v archivu. Univerzální skříně mohou být ještě univerzálnější, než si dovedeme představit. Díky řadě doplňkového příslušenství můžeme skříň doplnit o různé organizéry, dělící příčky či přihrádky. Toto příplatkové příslušenství nám velmi ulehčí práci a vnese do systému organizace tolik potřebný pořádek.

Taková bambusová knihovna je snem leckterého milovníka alternativních materiálů. My se ale místo importu bambusu z Vietnamu zaměříme na kvalitní kartotéky a lístkovnice. Žádný bambus a liánové spoje, ale kartotéky, které mají spoje konstruované jako robustní svařence a jejich zásuvky mají nosnost 40 kg. Vše pevně usazeno funguje jako po másle, lehký chod i při plném zatížení. Lístkovnice i kartotéky je možné pořídit s v dekorech dřeva či v pastelových barvách a sladit je tak s interiérem kanceláře.

Kontejnery pro kancelářské stoly lze vyrobit z recyklovaných beden od ovoce či z čehokoli jiného. Nebo můžeme zvolit tuhou svařovanou konstrukci s čelními víky z různobarevné dřevotřísky a sladit tak kontejner pro kancelářské stoly se zbytkem interiéru. Krom vysoké designové kvality kontejnery disponují velkou nosností a jsou vybaveny systémem centrálního uzamykání.

Skříně s uzamykatelnými boxy je možné konstruovat ze zbytků prken a uzamykatelné boxy si vyhlédnout třeba v místní výkupně kovových odpadů. Pro méně alternativní jedince naštěstí existuje jiná možnost. Moderní vzhled kombinovaný s odolnou svařenou konstrukcí přináší maximální servis a bezpečnost. Dvouplášťové dveře a oboustranná dorazová plocha zajišťuje vysokou míru zabezpečení vašich dokumentů.

Jak už to tak bývá, příslušenství pro šatní skříně, pro univerzální skříně či příslušenství pro kartotéky a lístkovnice bychom si jistě mohli udělat doma na koleně. Ale jistota je jistota. Dělící příčky na míru, zakončovací stěny či perfektně padnoucí rohové prvky nepochybně prokážou výbornou službu. V případě nutnosti dodat skříni nohy doporučujeme pořídit si příplatkovou variantu.

Přejeme mnoho štěstí při domácím kutilství či při nákupu. Kovový nábytek Alfa 3

Vložit komentář

Jméno
Email ( neveřejný )
Váš příspěvek
opiště kód
antispam
     Více informací