Počet položek: 0 0,- CZK
CZK EUR

Vestavěná skříň je nadčasový doplněk nejen do ložnice

Každý z nás má oblečení, věci každodenní potřeby, spotřebiče i věci sezónní, které musí mít někde uložené. Nezbytným kusem nábytku a to nejen v ložnici, je skříň. Vybírat si můžete skříně klasické či vestavěné. Nyní může někdo namítnout, že vestavěná skříň je dražší, ale nabízí celou řadu výhod.

Proč si pořídit vestavěnou skříň?

Velkým bonusem je dokonalé využití jakéhokoli prostoru, což je, především v menších prostorách, ideální řešení. Každý byt má strop jinak vysoký a vestavěná skříň umožňuje dokonalé využití každé výšky místnosti. Vzhledem k tomu, že skříň bude až do stropu, odpadá tak volný prostor, v němž se usazuje prach a který se hůře uklízí. Není třeba se obávat ani atypických místností či koutů, které vznikají třeba pod schodištěm či v místnostech podkrovních.

Pokud umístíte vestavěnou skříň do prostoru, vytvoří vám příčku, která může oddělit větší prostor. Skříň umístěná tímto způsobem je vhodná i jako šatna. Vestavěnou skříní můžete částečně nahradit chybějící komoru, do níž si můžete odložit žehlící prkno, vysavač nebo sušák na prádlo. Je to ideální doplněk do chodby. Můžete zde mít uskladněné kabáty či obuv. Pokud vše dobře naplánujete, můžete za její dveře, v prostoru chodby, schovat třeba pračku, sušičku na prádlo nebo dokonce i kotel.

Jak vybrat tu pravou

Vzhledem k tomu, že pořízení vestavěné skříně nebývá často levnou záležitostí a často to bývá investice na velmi dlouho dobu, proto je potřeba velmi dobře zvážit veškeré možnosti. Neberte pouze ohled na přední dveře, které jsou vidět, nejdůležitější je kvalitní materiál, konstrukce a vnitřní vybavení skříně. Kromě klasických polic, zásuvek a šatních tyčí lze do vnitřní čísti skříně umístit i celou řadu dalších, chytrých pomocníků, kteří poslouží pro větší pořádek a přehlednost. Patří mezi ně například kalhotovník – speciální výsuvný věšák, speciální výsuvné podnosy určené pro skladování obuvi nebo speciální věšáčky na kravaty či bižuterii.

Vložit komentář

Jméno
Email ( neveřejný )
Váš příspěvek
opiště kód
antispam
     Více informací