Počet položek: 0 0,- CZK
CZK EUR

Vybíráme postel do dětského pokoje

Máte doma malé dítě, které dosud spalo s vámi v ložnici v dětské postýlce a, nadešel čas, kdy je postýlka pro něj příliš malá? Vybírání „velké“ postele je pro děti velkou životní událostí a někdy se stěhování do svého pokoje neobejde bez slz. Způsob, jak docílit, aby se vaše dítko do nové postele těšilo, je vybrat takovou, která se mu líbí a okamžitě si ji zamiluje.

Myslete do budoucna

Infantilní dětské postele sice děti okamžitě zamilují, ale počítejte s tím, že ve chvíli, kdy se dítko stane školou povinné, nemusí se mu postel již líbit. Na druhou rozzářená dětská očka vás přesvědčí, že budete chtít svému potomkovi pořídit pokoj jeho snů. Ve svém pokoji tráví děti většinu času, je to jejich království, kterému dominuje právě postel.

Rozmyslete, zda koupíte dítěti malou dětskou postel nebo se rozhodnete rovnou ke koupi „dospělé postele“ a ušetříte si tak další výdaje o pár let později.

Postele, které šetří prostor

Mnoho rodin s malými i většími dětmi řeší, jak nejlépe a nejefektivněji naložit s malým prostorem, který mají k dispozici. Pro více dětí je skvělým řešením palanda, která děti oslňuje již po mnoho generací. Však si vzpomeňte, jak jste záviděli kamarádům, kteří měli doma palandu a kdo spal nahoře byl pro ostatní „frajerem“. V naší nabídce objevíte kvalitní palandy s dětskými motivy, které oživí každý dětský pokoj. Některé mají další výsuvnou postel pro přespání kamaráda.

Dalším způsobem, jak ušetřit prostor, je pořízení patrové postele. Jedináčkovi splníte sen o spaní nahoře a prostor pod postelí můžete využít k jinému účelu – křeslem k odpočinku, psacím stůlem nebo herní zónou (skvělé místo pro tvoření bunkru).

Některé typy klasických, zejména dřevěných, postelí jsou opatřeny zásuvkami, které můžete využít k uložení ložního prádla, sezónní oblečení nebo hračky.

Tvrdost postele

Dětská postel by neměla být příliš měkká. Měkká matrace neprospívá vývoji jejich pohybového ústrojí a spaní na měkké matraci může způsobit zdravotní komplikace při jejich vývinu, současně by neměla být ani příliš tvrdá, aby se jim spalo pohodlně a ráno se budily s dobrou náladou.

Vložit komentář

Jméno
Email ( neveřejný )
Váš příspěvek
opiště kód
antispam
     Více informací