Počet položek: 0 0,- CZK
CZK EUR

Zdravé spaní

Plnohodnotný spánek je důležitý pro obnovení fyzických a duševních sil, pro vytvoření paměťových stop, ale také pro celou řadu metabolických pochodů. Během spánku dochází k regeneraci celého organismu....

Spíme proto, abychom načerpali energii na další den.

Plnohodnotný spánek je důležitý pro obnovení fyzických a duševních sil, pro vytvoření paměťových stop, ale také pro celou řadu metabolických pochodů. Během spánku dochází k regeneraci celého organismu. První podmínkou pro zdravý spánek je kvalitní lůžko a matrace. Dobrá matrace znamená dobrý spánek a s ním související dobrou náladu. Skutečnost, že v posteli trávíme 1/3 života, mluví sama za sebe. Během spánku člověk regeneruje své síly a uklidňuje nervy. Spánek zmírňuje různé bolesti, např. Související s onemocněními páteře. Matraci často využíváme i během dne, když máme chuť na chvíli odpočinku. Kvalitní matrace se přizpůsobí anatomickému tvaru těla a při ležení páteř podpírá ve všech polohách v přirozeném tvaru. Kvalita matrace má podstatný vliv na uvolnění a regeneraci páteře, kloubu i vnitřních orgánů.

V obchodě Spíme zdravě.cz, naleznete pouze nábytek z přírodních materiálu od prověřených výrobců. Jen matrace nestačí. Rošt je základ pohodlného spaní. V nabídce roštů naleznete ručně polohovací rošty, pro náročnější klienty, luxusní motorově polohovatelné rošty. Celá kolekce postelových roštů je připravena tak, abyste našli vhodný typ roštu podle Vašich potřeb.

Vložit komentář

Jméno
Email ( neveřejný )
Váš příspěvek
opiště kód
antispam
     Více informací