Počet položek: 0 0,- CZK
CZK EUR

Proč si pořídit žaluzie

Žaluzie jsou pomocník, který je nejen praktický, ale mohou sloužit i jako dokonalá bytová dekorace. Kromě toho skvěle nahradí závěsy a v některých případech i záclony. Mohli bychom však jmenovat i další důvody, proč si žaluzie pořídit.

Jaké výhody nabízejí žaluzie?

Ač se to nezdá, žaluzie nabízejí celou řadu výhod. Patří mezi ně velmi přijatelná pořizovací cena, snadná instalace, velmi snadná údržba, kromě toho zachycují mnohem méně prachu, než záclony a závěsy a v neposlední řadě je to i jejich dlouhá životnost. V letních měsících pomáhají snižovat teplotu v místnosti, v zimě naopak brání úniku tepla. Vzhledem k tomu, že lamely se naklánějí pod různými úhly, lze velmi snadno korigovat světelné paprsky dopadající do místnosti. Velmi vítané je i soukromí, které žaluzie vytvářejí. Kromě toho si můžete vybrat z celé řady různých modelů.

  • Větší soukromí

Ať už bydlíte v panelové bytě nebo v rodinném domku, zajisté chcete mít soukromí. Díky žaluziím se nestane, že k vám budou nahlížet zvědaví sousedé nebo náhodní kolemjdoucí. Žaluzie jsou též vhodným pomocníkem pro zajištění kvalitního spánku, neboť navozují příznivé podmínky. V nočních hodinách brání pronikání světla z ulice do vaší ložnice či dětského pokoje.

  • Ideální teplota v místnosti

V letních měsících, kdy jsou venkovní teploty velmi vysoké, brání přehřátí interiéru. Vhodně zvolený typ žaluzií sluneční paprsky nejen zastaví, ale také je může odrážet, díky čemuž udržují v interiéru příjemné klima. Šetří vám tak finanční prostředky, které byste věnovali na nákup a provoz klimatizace.

Jaké žaluzie zvolit?

Vybírat si můžete z celé řady různých druhů.

  • Žaluzie horizontální

Instalují se na okenní rám, křídlo okna či dveří. V nabídce naleznete celou řadu různých lamel se zajímavými dekory. Nabízejí jednoduché ovládání a snadnou údržbu.

  • Žaluzie vertikální

Lze je namontovat na strop či do ostění výplně oken. Vybírat si můžete z celé řady látek, barev i vzorů. Existuje celá řada možností stahování. Jsou vhodné do moderních interiérů.

Vložit komentář

Jméno
Email ( neveřejný )
Váš příspěvek
opiště kód
antispam
     Více informací