Počet položek: 0 0,- CZK
CZK EUR

WERSAL

Výrobce nábytku WERSAL

Výrobce nábytku WERSAL byla založena v roce 1989 v Jankowy. Jeho zakladatelem je Zbigniew Kaczorowski, který zahájil výrobu - jak si vzpomíná dodnes - „V malé dílně s jedním zaměstnancem“, ale také s jednou vizí - „vytvářet nábytek s vášní".

Spolehlivá práce, důslednost a především vytrvalost ve snaze dosáhnout cíle vyústily ve skutečnost, že se z malého výrobního závodu stala továrna, která v současné době zaměstnává přes 1000 lidí. Průlomovým obdobím pro rozvoj společnosti byly roky 2005-2006, kdy se společnost dynamicky rozvíjela. Díky dobře promyšleným investicím, moderním technologiím a především zajímavým a bohatým designům vytvořeným s vášní se společnost WERSAL stala jedním z lídrů v nábytkářském průmyslu.

V současné době je WERSAL výrobcem širokého sortimentu čalouněného nábytku. Kolekce odkazují na nejnovější trendy v evropském a světovém nábytku a kombinují také estetiku a funkčnost. Nabídka zahrnuje exkluzivní, moderní a tradiční nábytek v široké škále látek a přírodních usní.

V říjnu 2015 zahájila továrna největší investici ve své historii. Oproti stávajícímu závodu byla postavena výrobní a skladová hala o ploše více než 20 000 m2 s více než 500 novými pracovními místy. Výroba v nové hale byla zahájena v polovině července 2016.

                                       

 

           V případě, že jste si nevybrali z nabízených materiálů, je možné si vybrat z celého vzorníku WERSAL 

cena se pak liší v závislosti na materiálu, pro konečnou cenu nás kontaktujte
  • Doporučujeme.
  • Nejlevnější
  • Nejdražší
  • Nejprodávanější
  • Nejnovější
  • Abecedně
Rohová elektricky rozkládací sedací souprava TOLL mini, levý roh | materiál skupina 1, materiál skupina 2, materiál skupina 3, materiál skupina 4

Dostupnost: 8-9 týdnů
Cena s DPH od38 410,- CZK